Majorka

Obóz na Majorce jest świetną okazją do poznania nowych tras oraz ciepłego klimatu wyspy. Ze względu na jego termin możliwe jest wykonywanie wszystkich rodzajów treningów przygotowujących bezpośrednio do startów w zawodach triathlonowych.

TERMIN: 2-13.04.2019

MIEJSCE: Port de Pollença

ZAKWATEROWANIE I WYŻYWIENIE:

      Miejsce pobytu to czterogwiazdkowy Hotel Hoposa Villaconcha położony w zatoce Pollensa, oferujący zakwaterowanie w 2-4 osobowych apartamentach typu studio z aneksem kuchennym, łazienką i dostępem do sieci WiFi. Hotel jest przystosowany dla triathlonistów z takimi udogodnieniami jak: przechowalnia rowerów, dostęp do narzędzi serwisowych, SPA, sklep rowerowy, możliwość wypożyczenia komory hipoksyjnej oraz basen 25m i siłownia. Wyżywienie HB obejmuje śniadania oraz obiadokolacje w formie bufetu z posiłkami dostosowanymi dla potrzeb sportowców (również dania vege).


Pokój 4 os

3 790 pln2-13.04.2019


    11 NOCLEGÓW W POKOJU
    4 OSOBOWYM Z WYŻYWIENIEM HB

    UCZESTNICTWO W TRENINGACH

    PRZEJAZDY TRANSFEROWE
    HOTEL-LOTNISKO-HOTEL

Pokój 3 os

4 190 pln2-13.02.2019


    11 NOCLEGÓW W POKOJU
    3 OSOBOWYM Z WYŻYWIENIEM HB

    UCZESTNICTWO W TRENINGACH

    PRZEJAZDY TRANSFEROWE
    HOTEL-LOTNISKO-HOTEL


PROGRAM TRENINGÓW:

      Ze względu na zróżnicowany poziom grupy wspólne treningi odbywają się z uwzględnieniem poziomu zaawansowania każdego uczestnika. W programie obozu znajdują się treningi poszczególnych dyscyplin triathlonu, jednostki łączone, uzupełniające oraz konsultacje w czasie wolnym.
Treningi są prowadzone przez wykwalifikowanych trenerów triathlonu, często w towarzystwie zawodników PRO i top AG.

Przykładowy dzień treningowy:

7:00-8:00 Trening pływacki
8:30-9:00 Śniadanie
11:00-14:00 Trening kolarski
15:00-16:00 Lunch
18:00-19:00 Trening uzupełniający
19:00-20:00 Obiadokolacja

Przykładowy harmonogram obozu

ROZKŁAD PODRÓŻY:

      Harmonogram wyjazdu oraz transfery lotnisko – hotel – lotnisko są dopasowane do godzin lotów z Wrocławia. Sugerowane połączenie lotnicze: